About us

Julia Smeets

Mijn vader altijd vertelde me:

„Spoediger leert u om u te scheren spoediger u zult zijn een betere mens.“

Nu heb ik meer dan 50 jaar en geschoren in zoverre dat de tijd heeft geleerd om van een goed scheermes te houden. Eerste herinner ik me allereerste is ik kocht. Ik was enkel 8 jaar oud toen ik het kreeg en „I-liefde het“ dacht.

De kwaliteit van de scheerbeurt was ongelooflijk en het was werkelijk eenvoudig te gebruiken. Ik was zeer trots van mij voor het bezitten van iets dat ik dacht zo goed was. Na verloop van tijd aangezien ik mijn kennis van de betere producten vorderde. Als tiener kreeg ik mijn eigen eerste scheermessen die nog mijn favoriet zijn.

Ik gebruik nu een goed blad van om het even welk merk, dat of hoog - kwaliteit zijn, of een oude favoriet, datvan ik houd. Dit is niet exclusief aan scheermessen I gebruik, maar hetzelfde past voor elk blad I toe.

Ik wilde altijd dit doen omdat ik weet het voor u werkelijk nuttig is. Ik weet ook dat heel wat mensen, zelfs mijn mum, deze blog niet doen omdat zij niet van het idee van het scheren houden. U kunt om het even welke scheermessen gebruiken u, zelfs die houdt van die zeer duur zijn. Ook, ben ik een reusachtige verdediger van „het haircutting“ (de daadwerkelijke procedure om het haar op het gezicht of het lichaam te snijden om bovenmatige, dode huid te verwijderen), en als u over uw vrienden en verwanten ongerust gemaakt bent, toon hen enkel deze blog, omdat de resultaten absoluut ontzagwekkend zullen zijn.

Zo, zonder verdere drukte, hier zijn mijn beste scheermessen. Zij zijn groot en met een waarde van het geld, en als u zich het kunt veroorloven, zouden u moeten. Zij allen hebben een verschillend gevoel aan hen, zodat ben ik zeker het in orde voor u is. Ik denk u hen zou moeten proberen allen!

Ik ga van de beste scheermessen een lijst maken die voor verkoop op het Web nog beschikbaar zijn, en ik zal proberen om de overzichten in orde te houden.

Mijn jeugd

Toen ik school in 2010 beëindigde ging ik op een messenproject. Ik zag sommige werkelijk aardige messen en besliste mijn te maken. Ik ga niet u alle technische details vertellen, maar als u een blad hebt dat het kan doen, zou ik het absoluut adviseren. Ik probeerde vele verschillende knifes en dit één is veruit het beste voor me. Er zijn vele verschillende types en types van bladen maar dievan ik houd is M&P-Midas 2. Midas is een stevig en zwaar blad dat zeer dun is. U zult heel wat macht voelen en het zal goed in een verscheidenheid van situaties snijden. Het blad is een weinig korter dan de meesten maar het zal nog heel wat misbruik behandelen. Het beste ding is dat u hen in verschillende vormen en grootte en verschillende grootte van verschillende bladtypes kunt kopen die voor verschillende situaties groot zijn.

Ik vond een werkelijk ontzagwekkend mes op het net. Ik heb het vaak gebruikt en het is mijn huidige favoriet.